O nama

Global Industrial Machinery Cluster

blue background

Mi smo budućnost trgovanja strojevima

GINDUMAC
O GINDUMACU
Tko smo mi

NAŠA TVRTKA


GINDUMAC je kratica za Global Industrial Machinery Cluster i vodeća je tvrtka na međunarodnom tržištu trgovine rabljenim strojevima. Djelujemo globalno sa širokom mrežom stručnjaka za rabljene strojeve i uredima u Njemačkoj i Španjolskoj. Naš međunarodni tim od više od 30 zaposlenika predan je stvaranju budućnosti trgovine strojevima na globalnoj razini.

Kupujemo i prodajemo rabljene strojeve iz industrije obrade metala i plastike. Fokusirani smo na rabljene alatne strojeve, rabljene strojeve za limove, rabljene strojeve za obradu plastike, rabljenu opremu za automatizaciju kao i komplementarne vrste strojeva različitih međunarodnih proizvođača.

Kao digitalna tvrtka u globalnome trgovanju rabimo naprednu tehnologiju i rješenja temeljena na podacima, kako bismo prodavateljima i kupcima osigurali najbolje cijene.

Example of used industrial machines to buy and sell

NAŠE USLUGE


Kao prilagođene usluge posebno razvijene za međunarodno tržište rabljenih strojeva. Pružamo kompletnu logističku uslugu uključujući pripremu, utovar i transport rabljenih strojeva.

NAŠE OBEĆANJE


Obećavamo da ćemo trgovanje rabljenim strojevima učiniti poštenim, transparentnim i ekonomičnim iskustvom. Ako želite prodati ili kupiti stroj, pružit ćemo vam potpunu uslugu od samoga početka. Usredotočite se na svoju tvrtku, a mi ćemo učiniti ostalo. Smatramo se “One Group, One Movement”, koji oblikuje budućnost trgovine strojevima.

The used machinery movement

NAŠI UREDI


Svijet je mjesto gdje djelujemo. Iz Njemačke - s uredima u Kaiserslauternu i Ludwigsburgu -, Španjolske - s uredima u Barceloni i Vitoria-Gasteiz. Kupujemo i prodajemo rabljene strojeve diljem svijeta.

NJEMAČKA

LOADING ..

ŠPANJOLSKA

LOADING ..

LOADING ..

NAŠ TIM


Naš tim naša je najveća vrijednost! Svaki dan posvećeni smo oblikovanju budućnosti trgovanja strojevima. Naš tim čine dinamični i inovativni ekonomisti, inženjeri i IT stručnjaci iz cijeloga svijeta. Zato smo odlično pripremljeni za globalno poslovanje.

Pogledajte ovdje članove našeg upravnog odbora koji vode globalne GINDUMAC operacije.

Daniel Kaiser

Daniel Kaiser

Co-CEO / Managing Partner

d.kaiser@gindumac.com
Benedikt Ruf

Benedikt Ruf

Co-CEO / Managing Partner

b.ruf@gindumac.com
Borja Garcia Lomba

Borja Garcia Lomba

Head of Inventory & Pricing

b.garcia@gindumac.com

Naš portal koristi kolačiće. Nastavkom pretraživanja prihvaćate našu politiku kolačića.  Kliknite ovdje ako želite saznati više.

ODBITIprihvatite