Kategorije strojeva

Strojevi za obradu metala i plastike

blue background

Mi smo svjetski stručnjaci za rabljene alatne strojeve, strojeve za obradu lima, ubrizgavalice za injekcijsko prešanje i rabljenim oprema za automatizaciju

GINDUMAC
Kategorije strojeva

Kategorije strojeva


GINDUMAC se fokusira na trgovanje četiri kategorijama strojeva: rabljenim alatnim strojevima, rabljenim strojevima za obradu lima, rabljenim ubrizgavalicama za injekcijsko prešanje i rabljenim oprema za automatizaciju.

null

Alatni strojevi

Kupujemo i prodajemo rabljene alatne strojeve različitih brandova i modela, od velikih međunarodnih izvornih proizvođača opreme (OEM), kao što su DMG Mori, Mazak, HAAS i +GF+, ali i specijaliziranih regionalnih izvornih proizvođača. U našoj ponudi možete pronaći strojeve najčešćih namjena poput glodanja, tokarenja, bušenja i elektroerozije.

null

Strojevi za obradu lima

Mi smo stručnjaci za trgovanje rabljenim strojevima za obradu lima različitih izvornih proizvođača opreme (OEM) s globalnom i regionalnom distribucijom, kao što su Trumpf, AMADA, Bystronic i Muratec. Na popisu naših proizvoda možete pronaći strojeve za postupke oblikovanje metala poput laserskoga rezanja, probijanja i rezanja strojnim škarama.

null

Obrada plastike

Koristi se strojevi za preradu plastike jedna od naših osnovnih kategorija. Kupujemo i prodajemo strojeve za obradu plastike iz različitih proizvođača poput KraussMaffei, ENGEL, Arburg ili Battenfeld. Ako na našem popisu potražite injekcijsko prešanje, naći ćete različite marke, modele i godine.

null

Oprema za automatizaciju

W GINDUMAC je dostupan za automatiziranu uslugu. Przejrzyj naszą listę produktów, aby znaleźć różne typy i marki robotów liniowych, przegubowych i bocznych. Nalazite se na portalu o proizvodnji automatskih proizvođača OEM, taksi za Kuka, ABB, FANUC czy Yaskawa.

null

null

null

Naš portal koristi kolačiće. Nastavkom pretraživanja prihvaćate našu politiku kolačića.  Kliknite ovdje ako želite saznati više.

ODBITIprihvatite